Personvernerklæring


Vi er her for å hjelpe!
Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på tlf, chat og e-post.

Denne personvernerklæringen gir deg oversikt om hvordan personopplysninger blir samlet inn, og hvordan vi i Apotera behandler disse opplysningene. Du vil få informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger, og din rett til å få denne informasjonen slettet. Vi vil aldri dele personopplsyninger med andre, eller bruke personopplysninger til annet formål enn det som er nevnt i denne personvernerklæringen.

All vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt norsk personvernlovgivning.

 

1. Personopplysninger
 

1.1 Personlig informasjon vi samler inn

For å gjennomføre et kjøp på apotera.no trenger vi navn, fødselsnummer, adresse, mobilnummer og e-post. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, og for at vi skal kunne holde deg oppdatert angående din ordre.

Ordreinformasjonen er vi lovpålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring, håndtering av avgifter og evt. returer. Denne historikken vil bli slettet etter ti år.

1.2 Personlig informasjon vi samler inn ved reseptbestilling

Når du benytter vårt skjema for klargjøring av e-resept må du registrere bruker hos oss. Vi trenger ditt navn, fødselsnummer, mobilnummer, e-post og adresse for å håndtere din reseptforespørsel. Vi lagrer også eventuell kommentar du skriver inn i skjemaet og hvilken leveringsmetode du ønsker. Dersom du ønsker at vi skal sende varene til deg, lagrer vi i tillegg din adresse og ønsket leveringsmetode. All informasjon i forbindelse med dette skjemaet lagres kryptert i vår database.

1.3 Spesielt om fødselsnummer

Enkelte av produktene vi selger har 18 års aldersgrense, og som følge av dette har vi en verifisering av personnummer på alle kjøp hos oss. Dette er kun for å bekrefte at du er fylte 18 år når du kjøper, ikke for noe annet formål. Det er Klarna som innhenter denne informasjonen og ikke noe Apotera lagrer i sine systemer. 

1.4 Dine rettigheter og valg

Innsynsrett
Du har rett til å be om innsyn i de personopplysninger apotera.no har registrert på deg. Alle registreringer gjort i forbindelse med din aktivitet på apotera.no er i samsvar med gjeldende lovgivning. Du har også rett til å motta en elektronisk kopi av dine personopplysninger behandlet av oss hvis du sender søknaden elektronisk.

Korreksjon og sletting av dine personopplysninger
Du har rett til å be om at dine personopplysninger blir korrigert hvis informasjonen er uriktig. Du har også rett til å supplere eventuelle ufullstendige personopplysninger.

Du kan også til enhver tid be oss om å slette dine personopplysninger. Dette forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til lovgivning eller andre forpliktelser.

Dataportabilitet
Du har rett til å motta en kopi av personopplysningene vi har registrert under din aktivitet på apotera.no. Disse dataene kan i noen tilfeller bli overført til en annen personopplysningsansvarlig, for eksempel til vår logistikkpartner, dersom du har gjort en bestilling. Du har rett til å få informasjon fra Apotera om hvem som har fått opplysninger om deg. 

Klager til tilsynsmyndighetene
Dersom du mener vi håndterer din personlige informasjon feil eller uriktig kan du kontakte oss. Du har også rett til å sende inn klage til tilsynsmyndighetene (Datatilsynet).

1.5 Arkivering og sikring av personopplysninger

Vi er pålagt av regnskapsloven å lagre transaksjonsdata i 5 år. Vi lagrer også kjøpshistorikk i 5 år for å ivareta kundens rettigheter når det gjelder reklamasjon og garantisaker i henhold til forbrukerkjøpsloven.


2. Nyhetsbrev
 

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer din e-postadresse. Våre nyhetsbrev kan være tilpasset deg med relevant informasjon og tilbud. Dersom du ønsker å melde deg av vårt nyhetsbrev kan du enkelt gjøre dette ved å bruke lenken nederst i vårt nyhetsbrev. Vi sender også ut e-post relatert til dine gjennomførte kjøp hos oss. Dette innebærer bestillingsdokumenter, spørreundersøkelser og annen oppfølging relatert til ditt kjøp hos oss.

Vi benytter Mailchimp som tredjepartsløsning for å håndtere utsending av nyhetsbrev.


3. Informasjonskapsler (Cookies)
 

Her kan du få oversikt over hvilke informasjonskapsler Apotera bruker.
Vi benytter oss av informasjonskapsler, også kalt cookies. Cookies er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Formålet med cookies er i mange tilfeller å forbedre brukeropplevelsen din og gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet. Les mer om våre cookies her.


4. Sending og utlevering av varer
 

Våre transportører vil få utlevert nødvendig personopplysninger for en sikker og trygg varelevering. Informasjonen vi deler med våre transportører er navn, telefonnummer, adresse og leveringstidspunkt.


5. Betalingsløsninger


Kortbetalinger
Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belasting og kreditering. Apotera har ingen muligheter for å se hele ditt kortnummer. 

Ved valg av kort som betalingsmetode vil kortopplysninger og betalingsopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør Klarna. Kortopplysninger vil kun bli brukt til å fullføre en betaling. Ved fullført betaling vil ditt kort bli belastet med en gang. Klarnas betalingsvilkår kan du lese her: https://www.klarna.com/no/vilkar. Har du noen spørsmål i sammenheng med Klarna kan du kontakte oss i Apotera eller Klarna direkte her: https://www.klarna.com/no/kundeservice/

Du kan lese mer om Klarnas personvernerklæring her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/privacy

Vipps
Dersom du ønsker å bruke Vipps betaling, vil vi ikke lagre kortinformasjonen din utover å referere til den med en identifikator. Du kan lese mer om Vipps personvernvilkår her: https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern

Faktura
Vilkårene for faktura gjelder når du kjøper varer og velger å betale senere. Når du velger å betale senere, tilbyr vi deg å betale innen 14 dager fra forsendelsen av dine varer. Klarna Bank AB ("Klarna") vil overta betalingskravet fra butikken, men butikkens kjøpsvilkår vil fortsatt være gjeldende. Klarna vil sende deg betalingsinstruksjoner, slik at du kan betale direkte til Klarna. For kontaktopplysninger og mer informasjon se klarna.no. Du kan lese mer om Klarnas fakturavilkår her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/nb_no/invoice


6. Kontaktinformasjon


Har du noen spørsmål om vår personvernerklæring eller ønsker du at vi sletter dine personopplysninger lagret av Apotera, kan du kontakte oss på kundeservice@apotera.no.

Kontaktadresse:
Apotera apotek 
Haraldrudveien 11,
0581 Oslo

Viagra Reseptfri er et legemiddel for erektil dysfunksjon (impotens) for menn over 18 år. Legemiddelet passer ikke for alle og vi vil derfor spørre deg noen spørsmål for å forsikre oss om at du kan bruke Viagra Reseptfri. Informasjonen i dette skjema blir ikke lagret. Lurer du på noe spør oss gjerne på chatten underveis.

Velg kjønn:

Dette produktet er kun tilgjengelig for menn

Bruker du amylnitritt, også kjent som “poppers”?

Bruker du medisin mot hjertekrampe?

Tar du et legemiddel som inneholder ritonavir mot HIV-infeksjon?

Tar du et legemiddel som kalles riociguat (Adempas) mot høyt blodtrykk i lungene?

Har du hatt hjerteinfarkt eller slag de siste seks månedene?

Har du noe av følgende:

  • Lavt blodtrykk?

  • Høyt blodtrykk som ikke er godt behandlet?

  • Hjertekrampe (angina)?

  • Uregelmessige hjerteslag eller hjertebank (palpitasjoner)?

Har du noen gang hatt synstap på ett øye på grunn av skade på synsnerven eller en arvelig øyesykdom?

Erektil dysfunksjon (impotens) kan i noen tilfeller være et tidlig symptom på hjerte- og karsykdom eller diabetes. Det er derfor anbefalt at du tar kontakt med legen din innen 6 måneder dersom du opplever vedvarende behov for Viagra Reseptfri. Dette for å utelukke underliggende årsaker til impotensen.

Veiledning fra farmasøyt:

For å kjøpe Viagra Reseptfri er det et krav at man har kontakt med en farmasøyt under kjøpet. Vi oppretter derfor automatisk et chatvindu når du trykker videre, slik at du kan spørre oss om du lurer på noe i forhold til utfylling av skjema eller bruk av dette legemidlet. Dersom du heller vil at vi skal ringe deg på telefon, så er det bare å legge igjen telefonnummeret ditt i chat’en så tar en farmasøyt kontakt med deg umiddelbart.

På bakgrunn av dine svar kan du ikke kjøpe dette produktet reseptfritt. Er du usikker på et eller flere av spørsmålene, ta gjerne kontakt med oss. Du kan også kontakte din lege for mer informasjon om produktet.

For å sikre at du som kunde kan bruke Duraphat Reseptfri er vi pålagt til å stille deg noen spørsmål. Vi lagrer ikke informasjonen til senere, men bruker det for å sikre kontroll av hvem som får kjøpe produktet. Lurer du på noe, spør oss gjerne på chat eller telefon.

Høykonsentrert fluoridtannpasta skal kun brukes av vokse og ungdom over 16 år som har økt risiko for å få hull i tennene eller tannrøttene.

  • Hull i tennene (i løpet av de siste 3 årene)

  • Synlige tannrøtter

  • Vansker med tannhygiene (f.eks. tannregulering, sykdom)

  • Tørr munn av ulike årsaker (legemidler, rus, kreftbehandling, sykdommer, aldring)

På bakgrunn av dine svar kan du ikke kjøpe dette produktet reseptfritt. Er du usikker på et eller flere av spørsmålene, ta gjerne kontakt med oss. Du kan også kontakte din lege for mer informasjon om produktet.