Personvernerklæring


Vi er her for å hjelpe!
Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på tlf, chat og e-post.

Denne personvernerklæringen gir deg oversikt om hvordan personopplysninger blir samlet inn, og hvordan vi i Apotera behandler disse opplysningene. Du vil få informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger, og din rett til å få denne informasjonen slettet. Vi vil aldri dele personopplsyninger med andre, eller bruke personopplysninger til annet formål enn det som er nevnt i denne personvernerklæringen.

All vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt norsk personvernlovgivning.

 

1. Personopplysninger
 

1.1 Personlig informasjon vi samler inn

For å gjennomføre et kjøp på apotera.no trenger vi navn, fødselsnummer, adresse, mobilnummer og e-post. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, og for at vi skal kunne holde deg oppdatert angående din ordre.

Ordreinformasjonen er vi lovpålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring, håndtering av avgifter og evt. returer. Denne historikken vil bli slettet etter ti år.

1.2 Personlig informasjon vi samler inn ved reseptbestilling

Når du benytter vårt skjema for klargjøring av e-resept må du registrere bruker hos oss. Vi trenger ditt navn, fødselsnummer, mobilnummer, e-post og adresse for å håndtere din reseptforespørsel. Vi lagrer også eventuell kommentar du skriver inn i skjemaet og hvilken leveringsmetode du ønsker. Dersom du ønsker at vi skal sende varene til deg, lagrer vi i tillegg din adresse og ønsket leveringsmetode. All informasjon i forbindelse med dette skjemaet lagres kryptert i vår database.

1.3 Spesielt om fødselsnummer

Enkelte av produktene vi selger har 18 års aldersgrense, og som følge av dette har vi en alderssjekk på alle kjøp hos oss. Apotera behandler bare personnummer for å bekrefte at du er fylte 18 år når du kjøper, ikke for noe annet formål.

1.4 Dine rettigheter og valg

Innsynsrett
Du har rett til å be om innsyn i de personopplysninger apotera.no har registrert på deg. Alle registreringer gjort i forbindelse med din aktivitet på apotera.no er i samsvar med gjeldende lovgivning. Du har også rett til å motta en elektronisk kopi av dine personopplysninger behandlet av oss hvis du sender søknaden elektronisk.

Korreksjon og sletting av dine personopplysninger
Du har rett til å be om at dine personopplysninger blir korrigert hvis informasjonen er uriktig. Du har også rett til å supplere eventuelle ufullstendige personopplysninger.

Du kan også til enhver tid be oss om å slette dine personopplysninger. Dette forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til lovgivning eller andre forpliktelser.

Dataportabilitet
Du har rett til å motta en kopi av personopplysningene vi har registrert under din aktivitet på apotera.no. Denne dataen kan du i noen tilfeller få overført til en annen personopplysningsansvarlig.

Klager til tilsynsmyndighetene
Dersom du mener vi håndterer din personlige informasjon feil eller uriktig kan du kontakte oss. Du har også rett til å sende inn klage til tilsynsmyndighetene (Datatilsynet).

1.5 Arkivering og sikring av personopplysninger

Vi er pålagt av regnskapsloven å lagre transaksjonsdata i 5 år. Vi lagrer også kjøpshistorikk i 5 år for å ivareta kundens rettigheter når det gjelder reklamasjon og garantisaker i henhold til forbrukerkjøpsloven.


2. Nyhetsbrev
 

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer din e-postadresse. Våre nyhetsbrev kan være tilpasset deg med relevant informasjon og tilbud. Dersom du ønsker å melde deg av vårt nyhetsbrev kan du enkelt gjøre dette ved å bruke lenken nederst i vårt nyhetsbrev. Vi sender også ut e-post relatert til dine gjennomførte kjøp hos oss. Dette innebærer bestillingsdokumenter, spørreundersøkelser og annen oppfølging relatert til ditt kjøp hos oss.

Vi benytter Mailchimp som tredjepartsløsning for å håndtere utsending av nyhetsbrev


3. Informasjonskapsler (Cookies)
 

Her kan du få oversikt over hvilke informasjonskapsler Apotera bruker.
Vi benytter oss av informasjonskapsler, også kalt cookies. Cookies er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Formålet med cookies er i mange tilfeller å forbedre brukeropplevelsen din og gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet. Les mer om våre cookies her.


4. Sending og utlevering av varer
 

Våre leverandører (Posten og Porterbuddy) vil få utlevert nødvendig personopplysninger for en sikker og trygg varelevering. Informasjonen vi deler med våre transportører er navn, telefonnummer, adresse og leveringstidspunkt.


5. Betalingsløsninger


Kortbetalinger
Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belasting og kreditering. Apotera har ingen muligheter for å se hele ditt kortnummer. 

Ved valg av kort som betalingsmetode vil kortopplysninger og betalingsopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør Klarna. Kortopplysninger vil kun bli brukt til å fullføre en betaling. Ved fullført betaling vil ditt kort bli belastet med en gang. Klarna sine vilkår kan du lese her: https://www.klarna.com/no/vilkar 
Har du noen spørsmål i sammenheng med Klarna kan du kontakte oss eller Klarna her https://www.klarna.com/no/kundeservice/

Du kan lese mer om Klarna sin personvernerklæring her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/privacy

Vipps
Dersom du ønsker å bruke Vipps betaling, vil vi ikke lagre kortinformasjonen din utover å referere til den med en identifikator. Du kan lese mer om Vipps sine personvernvilkår her: https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern

Faktura
Vilkårene for Faktura gjelder når du kjøper varer og velger å betale senere. Når du velger å betale senere, tilbyr vi deg å betale innen 14 dager fra forsendelsen av dine varer eller billetter, eller datoen for bestilte tjenester. Klarna Bank AB ("Klarna") vil overta betalingskravet fra butikken, men butikkens kjøpsvilkår vil fortsatt være gjeldende. Klarna vil sende deg betalingsinstruksjoner, slik at du kan betale direkte til Klarna. For kontaktopplysninger og mer informasjon, kan du gå til klarna.no
Du kan lese mer om Klarna sine faktura vilkår her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/nb_no/invoice


6. Kontaktinformasjon


Har du noen spørsmål om vår personvernerklæring kan du kontakte oss på: kundeservice@apotera.no

Ønsker du at vi sletter dine opplysninger eller noe annet angående dine personopplysninger lagret av Apotera, kan du også kontakte oss på kundeservice@apotera.no

Kontaktadresse:
Apotera.no AS
Kabelgata 39C
0580, Oslo

For å sikre at du som kunde kan bruke Viagra Reseptfri er vi pålagt å stille deg noen spørsmål. Vi lagrer ikke informasjonen til senere, men bruker det for å sikre kontroll med hvem som får kjøpe produktet. Lurer du på noe, spør oss gjerne på chatten.

Velg kjønn:

Dette produktet er kun tilgjengelig for menn

Bruker du amylnitritt, også kjent som “poppers”?

Bruker du medisin mot hjertekrampe? Les mer om hjertekrampe here

Tar du et legemiddel som inneholder ritonavir mot HIV-infeksjon?

Tar du et legemiddel som kalles riociguat (Adempas) mot høyt blodtrykk i lungene?

Har du hatt hjerteinfarkt eller slag de siste seks månedene?

Har du noe av følgende:

  • Lavt blodtrykk?

  • Høyt blodtrykk som ikke er godt behandlet?

  • Hjertekrampe (angina)?

  • Uregelmessige hjerteslag eller hjertebank (palpitasjoner)?

Har du noen gang hatt synstap på ett oye på grunn av skade pa synsnerven eller en arvelig oyesykdom?

For å sikre veiledningskravene i forbindelse med salg av Viagra Reseptfri vil en av våre farmasøyter kontakte deg før bestillingen sendes fra vårt lager. For en enda enklere behandling kan du kontakte oss via Chat etter gjennomført bestilling. Husk å oppgi ditt ordrenummer
På bakgrunn av dine svar kan du ikke kjøpe dette produktet reseptfritt. Er du usikker på et eller flere av spørsmålene, ta gjerne kontakt med oss. Du kan også kontakte din lege for mer informasjon om produktet.